Όροι και Προϋποθέσεις

Αυτός  ο δικτυακός τόπος (site)  λειτουργεί ως χώρος εναπόθεσης και προβολής  ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books) με ειδίκευση στη λογοτεχνία, όπως ποιήματα, μυθιστορήματα και θεατρικά έργα αλλά και γενικά οποιοδήποτε έργο μπορεί να αναπαρασταθεί σε ηλεκτρονική μορφή . Οι συγγραφείς είναι μέλη του site. Θα πρέπει να εγγραφούν για να αποκτήσουν πρόσβαση στη λειτουργικότητα του site. Μετά την εγγραφή τους τα μέλη μπορούν να πάρουν το δικό τους χώρο και να αναρτήσουν τα βιβλία τους πάντα σε συνεννόηση με τις εκδόσεις Nova Atlantis και κατόπιν της έγκρισής τους από αυτές . Η διαδικασία είναι ότι τα μέλη μπορούν να ανεβάσουν τα διάφορα αρχεία που απαρτίζουν το έργο τους, μαζί με άλλες πληροφορίες, όπως το εξώφυλλο του βιβλίου, σύντομο βιογραφικό, σύνοψη του έργου, να σχολιάσουν αλλά και να δεχτούν σχόλια.  Τα βιβλία που διατίθενται προς πώληση, η πληρωμή θα γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας ή του Pay Pal.
Οι εκδόσεις Nova Atlantis θα επεξεργαστούν το έργο μόνο σε ότι αφορά την δημιουργία ενός τελικού αρχείο που θα αποτελεί και το τελικό ηλεκτρονικό βιβλίο που θα διατίθεται για κατέβασμα από το site. Οι εκδόσεις Nova Atlantis σε καμία περίπτωση δεν θα λογοκρίνουν ή θα τροποποιήσουν το κείμενο, το οποίο θα παραμένει στην πνευματική ιδιοκτησία του συγγραφέα. Οι εκδόσεις Nova Atlantis διατηρούν το δικαίωμα να απορρίψουν οποιοδήποτε έργο ή να σταματήσουν να το διαθέτουν από την  ιστοσελίδα  χωρίς καμία υποχρέωση προς τον συγγραφέα. Ο συγγραφέας μπορεί να ζητήσει από τις εκδόσεις Nova Atlantis οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς ιδιαίτερο λόγο να διαγραφεί το έργο του  από το site και να πάψει πια να διατίθεται από αυτό. Ο συγγραφέας αναλαμβάνει την ευθύνη για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του έργου του, αλλά και για το γεγονός ότι είναι πρωτότυπο και όχι προϊόν λογοκλοπής. Οι εκδόσεις Nova Atlantis σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να ελέγξουν αν το έργο είναι πρωτότυπο και για αυτό σε καμία περίπτωση δεν φέρουν ευθύνη για οποιαδήποτε περίπτωση λογοκλοπής από το συγγραφέα.

Οι απλοί χρήστες του site μπορούν να δουν τον κατάλογο των βιβλίων που διατίθενται από το site. Οι αναγνώστες μπορούν να αναζητήσουν e-book και συγγραφέα. Μπορούν να κατεβάσου το ηλεκτρονικό βιβλίο είτε με την καταβολή του αντιτίμου  του βιβλίου πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ή Pay Pal, είτε δωρεάν όταν το e-book διατίθεται δωρεάν. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να γράψουν κριτική για κάποιο βιβλίο και να την αναρτήσουν στο site. Τα σχόλια και οι κριτικές εμφανίζονται στο site αλλά σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τις εκδόσεις Nova Atlantis, αλλά αποκλειστικά και μόνο τους σχολιαστές. Οι εκδόσεις Nova Atlantis διατηρούν πάντα το δικαίωμα να μην αναρτήσουν ή να διαγράψουν κριτικές που είναι κακόβουλες, υβριστικές ή άσχετες με το θέμα.  Το site μεταξύ άλλων υποστηρίζει συχνές ερωτήσεις, δυνατότητα επικοινωνίας, διαφημίσεις και banners.

Διαφημίσεις Google